עקוב אחר הצ'ק ליסט שלנו ושמור על המייל שלך מחוץ לתיבת הספאם

בוודאי שלחת פעם אימייל שהגיע לתיבת הספאם. זה בהחלט מתסכל.
ישנם סיבות רבות שיכולות לגרום לאימייל שנשלח לנחות בתיבת הספאם.
עקוב אחר הצ'ק ליסט הבא ובדוק אם עשית את כל מה שביכולתך כדי לעזור לאימייל שאתה שולח להגיע למקום הנכון – לתיבת הדואר הנכנס.

צ'ק ליסט 1 – האם האמייל שלך נראה כמו ספאם?
אולי אתה בטוח שהאימייל שלך נראה נהדר – אבל לרוע המזל השרת המקבל הוא זה שמקבל את ההחלטה, לגבי האם האימייל ששלחת יכנס לתיבת הדואר הנכנס או לתיקיית הספאם, או אולי אפילו ידחה לגמרי.
  • בחשבון שלך במערכת מגויה גש ל-account >> reputation details >> spam check results ובדוק אם ישנם אימיילים ששלחת שעברו ביקורת. תוכל לקבל שם תובנות הקשורות לאיכות במונחים של ציון שהאימייל הנוכחי שלך מקבל.
  • שלח העתק של האימייל שלך ל-mail-tester.com – זהו כלי מצוין שיכול לעזור לך להבין כיצד אתה יכול לשנות את הפורמט של האימייל, או שינויים אחרים, למשל: הגדרת הדומיין השולח, שיכולים לעזור לאימייל שלך לקבל ציון גבוה יותר. אתה צריך לכוון לפחות לציון 7/10 או גבוה יותר.
שים לב: אם אתה שולח אימיילים שרשומה בו המילה בדיקה או test בגוף המייל, זה לא ייתן לך פידבק מדויק לגבי הציון של הקמפיין האמתי שלך. וודא שהשקעת זמן כדי לבנות את הטמפלט בדיוק כפי שאתה מתכוון לשלוח אותו לרשימת התפוצה שלך, ושכללת באימייל את פרטי הפרופיל של השולח וגם לינק להסרה מרשימת התפוצה. חשוב שהאימייל שאתה בודק יהיה זהה למקורי כדי שתקבל פידבק מדויק ככל האפשר.
טיפ: במסך ההגדרות שלך במערכת מגויה, צעד קטן וקל שאתה יכול לבצע תמיד ויכול לשפר את הציון שלך הוא לסמן את הצ'ק בוקס שאומר "auto create text body" – סימון זה יוצר באופן אוטומטי גוף הודעה של טקסט (ולא HTML) כדי להתאים לכל שרת מקבל שאיננו תומך ב-HTML.

צ'ק ליסט 2 – האם וידאת את דומיין השולח?
אל תפחד אם הדבר הבא נשמע טכני. זה ממש קל! בנוסף, ווידוי הדומיין השולח, יכול באמת להפוך את השליחה לחלקה יותר.
לחץ כאן כדי לקבל את הכללים לווידוי הדומיין השולח, או צור עמנו קשר כדי לקבל הסבר.
לחץ כאן לפניה לתמיכה

צ'ק ליסט 3 – האם אתה מודע ל-DMARC?
הפירוש של DMARC הוא “Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance”. כדי להגן על המשתמשים מאימיילים המכילים ספאם והונאות, ספקי מייל רבים מימשו מדידות הבנויות על השימוש הרחב שיש להם כבר של תהליכי וידואי הדומיין SPF ו-DKIM. אחת הדרכים הפשוטות להבין זאת היא ששולחים לא אמורים לשלוח אימיילים תוך שימוש בכתובת כמו someone@yahoo.com ככתובת השולח. אתה לא מוסמך לשלוח מהכתובת הזו, והאימייל שלך כנראה ידחה לגמרי או ישלח לתיקיית הספאם.

צ'ק ליסט 4 – האם פגעת בכתובת ה-IP של השולח?
אם ראית שגיאת bounced שאומרת שהחשבון שלך חווה בעיית IP Reputation, אתה צריך לוודא שהגורם לכך אינו קשרו לאימיילים שאתה שולח.
  • האם שלחת לרשימה ישנה של מנויים או לרשימה קנויה? האם ברשימה הישנה שלך ישנם הרבה כתובות לא חוקיות? זה כנראה פגע בכתובת ה-IP שהחשבון שלך משתמש בו לצורך השליחה.
  • האם האימייל שלך נראה כמו ספאם? כאן אני מחזיר אותך לצ'ק ליסט מספר 1. אם האימייל שלך נראה כמו ספאם, והשרת המקבל רואה אותו כספאם, אז הם יחסמו את ה-IP ששולח את המיילים הללו. זה יכול להיות ה-IP שלך!
אם בדקת באופן יסודי את כל הנקודות שציינו מרשימה מעלה, ואתה בטוח שהאימייל שלך מספיק טוב ויכול להישלח, אז התחל לשלוח אותו! אם עדיין חלק מהאימיילים שלך מגיעים לתיקיית הספאם, חשוב שתבין שהפילטרים של שרתי המייל המקבלים עדיין רחוקים מלהיות מושלמים. קרוב ל-25% מהאימיילים החוקיים והתקינים עדיין מגיעים לתיקיית הזבל. זה כמובן מתסכל מאוד, אבל אם אתה רואה זאת, חשוב שתסמן את האימייל כ-not spam/not junk.
בנוסף, זכור שפרסונליזציה של תיבות אימייל ממשיכה לגדול, כלומר אם אתה רואה אימייל של איש קשר אחד שהגיע לתיקיית הספאם, זה לא אומר שכל האימיילים שלך מגיעים לתיקיית הספאם. לאנשי קשר אחרים שאתה שולח להם אימיילים ישנם הגדות אחרות בשרתי הדואר שלהם, המאפשרות לאימיילים אחרים להגיע באופן תקין לתיבת הדואר הנכנס.
אם יש לך שאלות או דאגות, נשמח לעזור. פנה לצוות התמיכה שלנו ואנו נשמח לעזור.
לחץ כאן לפניה לתמיכה